11 qytete ku festat janë magjike

Festat nuk e kanë askund hijeshinë si në Europë.

Me motin e tij të ftohtë, veçanërisht rajoni verior, është ideal për ata që kërkojnë një vend të përsosur të mrekullive dimërore gjatë kësaj periudhe të vitit. Dëborë dhe drita festash.

Nga Vjena e Austrisë, në Goteborgun e Suedisë, këtu janë qytetet dhe qytetet evropiane që ku Krishtlindjet janë të bukuri si asnjë vend tjetër.

Hallstatt, Austri

11 qytete ku festat janë magjike

Rothenburg ob der Tauber, Gjermani

11 qytete ku festat janë magjike

Rovaniemi, Finland

11 qytete ku festat janë magjike

Valkenburg, Holandë

11 qytete ku festat janë magjike

Tbilisi, Gjeorgji

11 qytete ku festat janë magjike

Gothenburg, Suedi

11 qytete ku festat janë magjike

Viena, Austri

11 qytete ku festat janë magjike

Bruksel, Belgjikë

11 qytete ku festat janë magjike

Rudesheim, Germany

11 qytete ku festat janë magjike

Colmar, Francë

11 qytete ku festat janë magjike

Tromsø, Norvegji

11 qytete ku festat janë magjike

Tiranapost.al

Read Previous

Katër parimet e një shkrimtari sipas George Orwell

Read Next

Himarjotët, shqiptarë apo grekë?