11 Dhjetori – Dita Ndërkombëtare e Maleve

Mali Everest Vixit/Shutterstock

Sot shënohet 11 Dhjetori – Dita Ndërkombëtare e Maleve. Kjo ditë është shpallur nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara.

Dita Ndërkombëtare e Maleve është një mundësi për të rritur ndërgjegjen mbi rëndësinë e maleve në jetën tonë dhe për të theksuar rëndësinë e zhvillimit të qëndrueshëm të maleve.

Read Previous

Cirku i Medias: Kur ndodhi që e humbëm fare arsyen dhe ndjeshmërinë?

Read Next

Njihuni me kryebashkiakun që jeton dhe fle në zyrë